Uitgesproken over stijl. Ontdek de STOTS bril.

Jouw gezicht is uniek en verdient een stijlvolle bril die aansluit bij jouw karakter. Wij nemen alle tijd om het montuur te vinden dat het beste bij jouw gezicht past. Kom naar de winkel in Amersfoort en laat je verrassen door onze bijzondere collectie van unieke brillen en zonnebrillen. Of je nou op zoek bent naar een excentriek of juist een ingetogen model: wij verrassen je met een passend montuur. We hebben een uitgebreide collectie merken en monturen. We hebben onze collectie zeer kritisch geselecteerd zodat we je een echte STOTS bril aan kunnen meten die past bij je unieke gezicht en die je niet overal ziet.

Op je gemak een bril uitzoeken

Neem rustig de tijd om je te oriënteren op een montuur waar jij je goed bij voelt. Als je wilt, helpen onze collega’s je graag, want wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk de juiste bril is. Wij combineren onze passie voor het vak met gedegen kennis. Dit levert steeds weer een verrassende bril op die perfect past bij jouw levensstijl. Maar voel je tot niets verplicht, voor vragen ben je ook meer dan welkom.

Service en garantie

Jij wilt zorgeloos genieten van jouw nieuwe bril, maar zelfs het hardste glas kan stukgaan. Wij bieden daarom een ruime garantie die verder gaat dan alleen de fabrieksgarantie. Mits de bril normaal gebruikt is, komen we er altijd uit. Is jouw bril niet stuk, maar ben je toch niet te tevreden? Dan ruilen wij de bril kosteloos voor je om. Met uitzondering van gedragen zonnebrillen, die nemen we helaas niet terug.

Contact

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies over de keuze van een nieuwe bril, een oogmeting laten uitvoeren of gewoon een lekkere kop koffie? Ons enthousiaste team staat voor je klaar!

AFSPRAAK PLANNEN