STOTS Brillen, volgens de laatste trends

Het juiste montuur doet iets voor je. Het past bij je karakter en uitstraling en matcht perfect bij jouw outfits. Bij STOTS verrassen wij je graag met die ene bril waarmee je straalt. Doordat wij jaarlijks zelf op grote internationale beurzen zoals Milaan, München en Parijs inkopen, garanderen wij unieke monturen die aansluiten bij de laatste mode. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een ingetogen model. Het belangrijkste is dat de bril bij jouw gezicht past.

Stoere kinderbrillen

Veel kinderen vinden het spannend om voor het eerst met bril op naar school te gaan. Met ons ruime assortiment stoere kinderbrillen in verschillende kleuren is dat nergens voor nodig. De kunststof en metalen monturen zitten perfect en verbuigen niet. Ze zijn duurzaam, lichtgewicht en speciaal gemaakt voor de kinderneus. Wij weten precies welk montuur goed past bij donderstenen en prinsesjes en helpen graag met het uitzoeken van een hippe bril.

Tandartsbrillen die afrekenen met rugpijn

Een goede werkhouding is als tandarts of mondhygiënist moeilijk om vol te houden. Vaak zit je voorovergebogen boven de mond van de cliënt. Rug- en nekklachten zijn het gevolg. STOTS is gespecialiseerd in tandartsbrillen die de werkhouding corrigeren. De op maat gemaakte werkbril is uitgerust met prisma’s die rekening houden met de zithouding, werkafstand en het gezichtsvermogen. Kom naar de winkel en ervaar het comfort.

Contact

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies over de keuze van een nieuwe bril, een oogmeting laten uitvoeren of gewoon een lekkere kop koffie? Ons enthousiaste team staat voor je klaar!

AFSPRAAK PLANNEN