LUNOR AMERSFOORT

Lunor brillen zijn sinds jaar en dag onlosmakelijk verbonden met Stots. De modieuze, handgemaakte Lunor brillen met hun tijdloze en klassieke uitstraling zijn niet weg te denken uit de Stots collectie. Als Premium Lunor Dealer heeft Stots altijd de laatste modellen en de grootste collectie in huis.

HANDGEMAAKTE PRACHT

Ooit begonnen als Lunette d’Or, worden de lunor monturen met veel aandacht vervaardigd van topkwaliteit acetaat, titanium of zelfs edelmetaal. Voor elke Lunor zijn zo’n 200 handelingen nodig, handgemaakt in het Duitse atelier.

Stijlvolle elegantie kenmerkt de Lunor collectie bij Stots. Scharnieren met beslag, titanium neuspads en het bekende “zadelneusje” zijn bijvoorbeeld de duidelijk herkenbare, verfijnde details.

MODIEUS, MAAR TOCH TIJDLOOS

Met een Lunor van Stots komt u altijd goed voor de dag. De modellen hebben een tijdloos en klassiek karakter. Van het zogenaamde “John Lennon” brilletje tot een panto model in een zachte havanna kleur, een Lunor staat altijd stijlvol.

Contact

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies over de keuze van een nieuwe bril, een oogmeting laten uitvoeren of gewoon een lekkere kop koffie? Ons enthousiaste team staat voor je klaar!

AFSPRAAK PLANNEN