Actueel

Zalige zonnebrillen…

 

De vakanties beginnen bijna..! Denk op tijd aan een Stots zonnebril op sterkte, dan is 1 glas gratis! Vraag in onze winkel naar de voorwaarden.

 

Privacy beleid Stots by Ronald & Chermaine

In verband met de nieuwe privacy wetgeving per 25 mei 2018 (AVG) informeren wij u graag over de verwerking van uw gegevens. Wij bewaren en verwerken de volgende gegevens:

  • NAW, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum en geslacht
  • Sterkte- en visusgegevens
  • Bril-, glas- en lensgegevens
  • Eventuele medische gegevens die invloed hebben op de werking van ogen

Deze gegevens worden gebruikt om uw glazen en lenzen te bestellen, te factureren en eventueel te declareren. Uw gegevens worden langer dan de wettelijke zeven jaar bewaard om het historische verloop van uw sterkte en visus te kunnen bepalen. Uw dossier wordt vernietigd op verzoek of bij overlijden.

Ook van minderjarigen worden deze gegevens bewaard en verwerkt.

Mocht u bezwaar hebben tegen het gebruik van uw gegevens, dan worden deze gegevens op uw verzoek  aangepast of verwijderd.

Verder worden deze gegevens gebruikt voor:

  • Oproepen oogmeting of lenscontrole
  • Afspraak herinnering per sms
  • Direct mail met aanbiedingen die interessant kunnen zijn voor u

Mocht u bezwaar hebben tegen (één van) deze benaderingen dan wordt dit uiteraard op uw verzoek aangepast.

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt zonder uw nadrukkelijke schriftelijke toestemming, zoals bijvoorbeeld aan een collega opticien of oogarts.  Uw gegevens worden niet verkocht of gedeeld. Tevens worden deze niet gebruikt voor het volgen en het zogenaamde profileren. Uw gegevens worden niet gedeeld met een internationale organisatie.

Onze website, online agenda en de bestelprogramma’s van onze leveranciers hebben beveiligde verbindingen (https://). Bij uw bestellingen wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van uw anonieme klantnummer.

Met onze optieksoftware leverancier Eyefactory, ons mediabureau Bengelmedia en declaratieplatform Famed hebben wij een verwerkersovereenkomst. Zij waarborgen hiermee dat uw gegevens alleen toegankelijk zijn voor hen, Stots en haar medewerkers en dat hiermee vertrouwelijk wordt omgegaan.

Er wordt met de grootst mogelijke zorg met uw gegevens omgegaan, zowel digitaal als op papier. De laatstgenoemde worden na gebruik vernietigd of in een afgesloten ruimte bewaard. Stots hanteert een clean desk policy en het protocol datalekken.

De p.c.’s zijn beveiligd met wachtwoorden en beveiligingsupdates vinden naar behoren plaats.

U hebt ten alle tijden recht op inzage en op het aanpassen, verwijderen of het verhuizen van uw gegevens of gedeelten daarvan (recht op portabiliteit). Ter bescherming van uw privacy kan dit alleen per schriftelijk verzoek of bij persoonlijk bezoek in de winkel.

Stots by Ronald & Chermaine, Arnhemsestraat 22, 3811 LH Amersfoort, 033-4616081, info@stots.nl. Contactpersoon Gegevensbescherming: Kiki Dilweg

Check it out kids! 

Zie je het niet meer zo scherp op het schoolbord? Doe dan nu een oogtest bij ons. Dat kan vanaf een jaar of acht. Jonger? Dan eerst even naar de orthoptist via de huisarts.

En heb je een bril nodig? Dan heb je een échte STOTS bril vanaf 175 euro. Inclusief je glazen! De glazen zijn ontspiegeld en geschikt voor heel veel sterktes. En natuurlijk hebben wij een superhippe collectie kinderbrillen van het sterke merk BBIG. Ook voor de allerkleinsten!

Bel snel voor een afspraak!