Monturen en glazen

Bij Stots vind je de mooiste en nieuwste monturen van toonaangevende ontwerpers. Voor elke leeftijd en in elke prijsklasse. Hippe en trendy blikvangers, maar ook exclusieve handgemaakte monturen van 18-karaats goud en buffelhoorn.

Multifocaal, bifocaal, alleen lezen, prisma’s of een modieus kleurtje? Afhankelijk van je individuele wensen kom je samen met onze deskundige adviseurs uit op het glas dat voor jou optimaal is. Het glas wordt in onze werkplaats vakkundig in het montuur geslepen. En wist je dat we veel enkelvoudige kwaliteitsglazen – ook met cilinder! – gewoon op voorraad hebben? Je (lees)bril kan dus dezelfde dag nog klaar zijn. ’s Morgens je nieuwe bril uitkiezen en er ’s middags al mee naar huis!

 

Zonnebrillen

Warme zomers, lome dagen en zwoele avonden. Het lijkt wel alsof de zomermaanden steeds langer en warmer worden en de zon vaker schijnt. Een goede bescherming tegen UVA en UVB straling is dan ook belangrijk. Ook in de winter of op wintersport is het belangrijk dat de ogen beschermd worden. Zomer of winter, modieus of hip, bij Stots vind je altijd de beste collectie zonnebrillen.

 

Benieuwd naar de nieuwste collecties monturen en zonnebrillen?

Kom langs bij ons in de winkel of neem contact op voor het maken van een afspraak.