De winkel

Vintagehoek2Ieder mens is uniek. Hetzelfde geldt voor onze brillen. Waar de één een metamorfose ondergaat van een fraaie design bril, heeft een ander meer baat bij een klassiek montuur zonder toeters en bellen. Je vindt bij ons een zeer uitgebreid assortiment, dus slagen zal geen probleem zijn.

Maar nóg belangrijker vinden we bij Stots dat je je prettig voelt. We zijn trots op onze winkel, zeker nu deze onlangs volledig is vernieuwd. Even rustig een kopje koffie in de gezellige vintage zithoek? Aan tafel met een ongekend overzicht op wanden vol monturen? De sfeer en gezelligheid bij Stots kunnen we proberen te laten zien met enkele foto’s, maar eigenlijk moet je het zelf ervaren. De koffie staat altijd voor je klaar!

 

The Elephant Parade

TheElephantParadeJullie hebben hem misschien al zien staan, de grote kunstolifant bij ons in de winkel. Wij doen namelijk mee aan een prachtig initiatief genaamd The Elephant Parade. The Elephant Parade is opgericht door vader en zoon Marc en Mike Spits. Tijdens een vakantie in Thailand ontmoette Marc het babyolifantje Mosha dat haar been verloor toen zij op een landmijn stapte. Mosha inspireerde Marc tot het oprichten van The Elephant Parade om zo de Aziatische olifant toekomst te bieden.

Kom eens een kijkje nemen bij ons in de winkel of loop in de avond langs. De olifant licht namelijk prachtig op in het donker.

 

Onze bijzondere winkel in het echt bewonderen?

Kom een kijkje nemen in de winkel of neem contact op voor het maken van een afspraak.