Over Stots

Stots_67Ons motto: voor elk wat wils. Of, voor elk wat wilds. Maar dan wel in stijl. Zien en gezien worden. Daar draait het om.

Zo zijn we de Premium Dealer van het stijlvolle merk Lunor en zijn wij een van de weinige dealers in Nederland van het Franse zonnebrilmerk Vuarnet.

Stots by Ronald & Chermaine ‘ademt’ vakmanschap. Dat kan ook haast niet anders als de liefde voor het optiekvak vanaf kinds af aan met de paplepel werd ingegoten. Niet alleen bij Ronald en Chermaine Stots is deze liefde voor het vak aanwezig, maar ook bij de gedreven medewerkers.

Met alleen fraaie collecties en bekwame medewerkers ben je er nog niet. Daarom blijft Stots ook continu investeren in de meest hoogwaardige apparatuur. Om ons vakmanschap compleet te maken bieden we een zeer hoge servicegraad. Niet alleen bij uw aankoop, maar vooral ná uw aankoop. Want ook dát is vakmanschap!

 

 

Historie

oudefotostots

Al bijna 70 jaar is Stots een begrip in Amersfoort. In 1948 richtte vader Jo Stots de optiekzaak op en in 1987 nam Ronald het roer over en bouwde de zaak verder uit.

De historie kent verschillende hoogtepunten. Zo was Stots uitverkoren als Nederlands eerste shop-in-shop van topontwerper Alain Mikli, tegenwoordig ‘Atelier Alain Mikli’ geheten.

 

Zelf het Stots gevoel ervaren?

Kom bij ons langs of neem contact op voor het maken van een afspraak.